NEWS | Unmute Us is organizing a second protest!

NEWS | Unmute Us is organizing a second protest!

And we’re joining again! Dutch press release below.

“Op zaterdag 11 september vindt voor de tweede maal ‘Unmute Us!’ (www.unmute-us.nl) plaats. De evenementenbranche én bezoekers roepen daarmee het kabinet op festivals en evenementen weer open te stellen. Leiden, Maastricht en Enschede hebben zich als nieuwe steden aangesloten bij de tweede protestmars, terwijl Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wederom van de partij zijn. Naar verwachting worden in de komende periode nog meer steden aangekondigd. Bovendien hebben zo’n 4000 organisatoren zich aangemeld als deelnemer op 11 september, een vervolg op de eerste protestmars van 21 augustus jl. Daarvoor kwamen in totaal zo’n 70.000 mensen op de been. De boodschap van ‘Unmute Us!’ is duidelijk: Een directe terugkeer van festivals en een einde aan de willekeur!” – Unmute Us

More info here!