AD supports Kenya Child Care!

AD supports Kenya Child Care!

Next to electronic music, we also care about the ones in the world who have barely nothing. That’s why we fully support a great initiative which raises money to literally save children!

Stichting Kenya Child Care combines dancing with raising money for children in Kenya through with an event called Dance and Care which will be held at Jackie Amsterdam. The line-up consists of our own Dimitri and DJ Isis supported by Yves Eaux, Groo-vin, Charles Gone Rogue and a mystery guest. With 400 sold tickets they are able to save another 25 children from a crisis situation

Attend the event here – Buy your tickets here!

Full statement in Dutch below:

“Hoe geweldig zou het zijn als wij op 16 februari 2019 er dansend voor gaan zorgen dat er in één keer 25 kinderen gered worden uit een crisissituatie?! Op deze dag precies 4 jaar geleden opende het rescue centre haar deuren in Kikambala (Kenia), met als doel kinderen in acute nood liefdevol op te vangen.

De kinderen krijgen in een veilige en schone omgeving psychische begeleiding, tijd en ruimte om tot zich zelf te komen en onderwijs. Ze worden vanzelfsprekend gevoed en medisch onderzocht. Daarnaast wordt er plezier gemaakt dmv muziek, knutselen en sporten, hier kijken de kindjes elke dag naar uit.

Tot op heden heeft Kenya Child Care al 250 kinderen gered! Onze doelstelling is dankzij een aantal fantastische artiesten/dj’s en een paar geweldige organisaties/bedrijven binnen hand bereik.. En nu jij nog! Vier deze heugelijke dag dansend met ons mee en koop snel je kaartje, 400 verkochte tickets = SOLD OUT..!”